X52 lights don't light up

Ask Questions & Get Help.
User avatar
Bigskill
New Member
New Member
Posts: 8
Joined: 22 Nov 2017, 18:22
Location: Calgary AB CA
Italy

Re: X52 lights don't light up

#11

Post by Bigskill » 26 Nov 2017, 00:27

Hello, I own a 10 yo x52 as well, the old blue and grey one not the pro.
Curious to know if some of you use the Saitek profiler or program everything inside the game config.
Is the software changed since logitech bought Madcatz?
In the past I had lot of issues with the software that is why I usually prefere to set everything in game, but DCS has a shitton of buttons so....

Thx :P

User avatar
Flash
2nd Lieutenant
2nd Lieutenant
Posts: 32
Joined: 01 Jun 2017, 02:48
Location: Utah, USA
United States of America

Re: X52 lights don't light up

#12

Post by Flash » 29 Nov 2017, 02:28

X52 alumnus here. I used the Saitek profiler- having the 3 mode selector was too convenient. Heck I still miss that functionality. I had a different button layout for each position of that switch- one for ground, takeoff and landing, one for cruise, and another for weapons hot. The Saitek profiler software is the best part about using their products, in my opinion.

The good news is you can find decent X52 DCS profiles online. You'll just need a different profile for each aircraft is all. The ones out there might be a bit out of date, but you should be able to bring them up to specs.
Image

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests